Ja, sandále a košický maratón už v nedeľu

Tak, a pomaly to máme tu. Medzinárodný maratón mieru v Košiciach sa koná už túto nedeľu, 2. októbra 2011. A ja som prihlásený na svoj prvý polmaratón. Samozrejme, za “klub” Bosonohý dogtrekker. Bude tam aj pár ďalších dogtrekkerov a bosonožcov (ale ani jeden dogtrekker bosonožec), tak nám všetkým držte palce.

Ja sa chystám zabehnúť to vo svojich Luna sandálkach. Keď som sa na maratón prihlasoval, ešte ani neboli na svete. Teraz už sú pekne zabehané. Mám aj peknú Luna tetovačku, ktorú som dostal k sandálom, ale ešte som nevymyslel, kam si ju nacapím. Nejaké nápady?

Moje nohy oddychujú. Obedňajšia prestávka v práci. Na pozadí Facebook, kde sa akurát rozoberá, že kam si pripevním čip.

Mimochodom, tento ročník maratónu je významný tým, že je to 50 rokov od kedy na košickom maratóne behal Abebe Bikila. Vtedy síce nebežal naboso, ale bola to veľká vec. Na jeho pamiatku sa tohto roku rozhodol nejaký colník bežať naboso. Tak nech mu nohy slúžia! Možno sa nám podarí presvedčiť ho na bosonohý beh natrvalo. Na druhej strane, aby si zase niekto nemyslel, že všetci tí bosonožci sú bosí kvôli Bikilovi. To teda nie.

Teším sa na nedeľu a držím palce všetkým, čo budú bežať, ktorúkoľvek z kategórií. Uvidíme sa v meste.

интернет реклама недвижимостькак взломать страницу vkмужчины и макияж фотоprodvijenie.xyzэкспресс интернет магазин китайдиалекты китайского языка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *