Bánovská 100: video report

Počas predposledného májového víkendu sa bežal 3. ročník Bánovskej 100.

Táto akcia síce nemá zatiaľ bohatú históriu, ale má zapálený organizačný tím na čele s ultrabežcom Johnnym Pristachom (to je ten, ktorý má okrem iného na svojom konte aj Trojkráľovú trojku), a rovnako má svojich 100 km a 4200 nastúpaných metrov. Ak táto kombinácia organizácie a náročnosti vydrží, Bánovská 100 má reálnu šancu stať sa jedným z kľúčových slovenských ultrapretekov. Nakoniec, už teraz je súčasťou Česko-Slovenskej tisícovky.

Vychutnajte si tento vynikajúci video report, a ak Bánovskú 100 zatiaľ nemáte vo svojom kalendári, nech vás pekne začnú svrbieť päty.

Páčilo sa vám video? Tiež sa vám zdalo, že je to super akcia a všetci boli naozaj spokojní?

Nezabudnite si pozrieť knihu návštev, ktorá vás definitívne presvedčí, že o rok to treba zažiť. Chváli sa tam všetko: trasa, organizátori, živé kontroly aj občerstvovačky. Určite si tiež prečítajte race report od jedného z bežcov, ktorý pretek nazval nebom, peklom a rajom. Vyzerá to tak dobre, že o rok Behnaboso.sk isto presvedčí jedného zo svojich ultrakamošov Romana M., aby si ju odbehol aj on.

Boli ste? Chystáte sa? Napíšte nám do komentárov.заработок в телеграммеadswiperклиника парамонова в балашовеinstagramaccounthttps://youcontrol.com.ua/ru/catalog/company_details/42395247/nightlife in st petersburg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *