Dobré linky do nového týždňa

Narazili sme na internete na kadečo zaujímavé, tak tu máte pre motiváciu do nového týždňa. Vonku je teplo, behať sa dá aj o štvrtej ráno, takže budík nesnoozovať, pekne hore sa!

1. Pekný videosumár nedávneho Štefánikovho trailu. Výborná akcia, a na fantastickej úrovni. Náš frutarián Rišo dostal pol melónu! Chystáme pre vás náš race report, ale dovtedy si pochutnajte na tomto.

2. Avizovali sme na našom Facebooku aj Twitteri podrobnú recenziu Achillesov. Napísal ju náš kamarát, bosonohý robinson Robo, ktorý je väčšinu času bosonohý, takže sa mu vážne dá veriť. (Medzi nami, čierne pánske máme skladom!) Čítajte tuto.

3. Týmto vás asi prekvapíme, ale určite to nepreskočte. Daddy Pig je náš hrdina: nebehá cez bolesť, iba cez vyčerpanie. Okrem toho odpovie aj na zásadnú otázku ohľadom motivácie: v podstate je to úplne jedno, hlavne, že dobehnete až do konca. A niet nad kvalitné občerstvovačky!

A na záver: kadečo sa deje vo svete. A) Killian má vo vrecku ďalší rekord, b) v piatok sa rozbieha Lavaredo a s ním aj náš kamarát a štafetár zo Štefánika Rišo (ktorý – ak to odbehne podľa svojho predsavzatia za menej ako 14 hodín – má u nás pár topánok podľa svojho výberu), c) o dva týždne Valčiansky Sparťan, a d) ani sa nevyspíme a už je tu beh na Slavkáč a Javorníky.

A tanky na Ukrajine, aj keď je rok 2014. Áno, je to tak.

Takže bežte!нанесение хайлайтерарастушеванная стрелка фотоimei-poiskгрыжа белой линии живота операциязерно украинатопкарго

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *