Ep. 1 Miro Uličný – bežec obyčajný

A je to tu! Začala nová éra.

Toto je prvá epizóda nášho podcastu a my chystáme druhú alebo už aj tretiu. Teší nás to, a veríme, že to bude tešiť aj vás. Všetky komentáre, pochvaly, konštruktívnu kritiku, nápady na obsah alebo hostí veľmi radi uvítame v akejkoľvek forme (tu na blogu pod článkom, Twitteri, Facebooku, tuto na blogu alebo mailom. Alebo tuto na blogu.). Nech sa páči.

Hosťom prvej epizódy je náš dobrý priateľ Miro Uličný, s ktorým máme za sebou zopár dogtrekov a zopár Silvestrov. V názve som ho nazval bežcom obyčajným, pretože Miro nie je bežec najrýchlejší ani najskúsenejší. Má normálnu prácu, rád pizzu a hamburgre, svoju priateľku a tri psy, ktoré majú.

A aj napriek tomu robí neuveriteľné veci. 140km dlhá zimná Pražská stovka či extrémna 100+km Malofatranská stovka so šialeným prevýšením sú veci, ktoré už má na konte. Nie v najlepšom alebo zďaleka najlepšom čase, ale ako vraví, nejde o to. No a na to najväčšie šialenstvo sa chystá o pár týždňov – splniť si sen každého trailového bežca a absolvovať 160km dlhý Ultra Trail du Mont Blanc v Alpách.

Ako to robí a ako to môžete spraviť aj vy? Počúvajte a dozviete sa.

Spomenuté veci

Nakúpte od Mira na windog.sk so zľavou od nás

Miro bol tak milý, že sa rozhodol pri príležitosti rozhovoru darovať nám zľavový kupón na 10% zľavu na ľubovolný nákup z windog.sk. Choďte teda vybaviť seba a svojho psa na canicross, dogtrekking či iný kynologický šport a v košíku zadajte kód kupóny BEHNABOSO a máte zľavu vo vrecku.

Takže, ako sa vám to páčilo? Napíšte nám do komentárov.

A nezabudnite zdieľať.

Foto: Martin Ždilaсекреты макияжа от визажистов пошагово фотосемантическое ядроалексей егармин отзывЧехлы для кистейзаказать телефон из китая в украинуnatural attractions in russia

2 Replies to “Ep. 1 Miro Uličný – bežec obyčajný”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *