Ep. 2 Michal Lakatoš – Môj osobný tréner alebo Od krasokorčuľovania po Spartan Race

Dnešným hosťom nášho podcastu je Môj osobný tréner. Mišo Lakatoš je pod touto značkou známy nielen na Facebooku ale snáď po celom východnom Slovensku. Jeho pričinením je vo Vranove viac zdravých ľudí, viac športovcov, bežcov, otužilcov a viac Sparťanov. Mišova filozofia v tréningu a živote je mi blízka, pretože nestavia na okamžitom úspechu a vzhľade. Naopak, stavia na tom, aby sa človek rozvíjal a zlepšoval po všetkých stránkach, a aby sa z neho nestával LEN crossfiťák alebo LEN bežec. Aha, veď on vám aj riad poumýva – vlastne, ako sa vyjadril, riad vám nepoumýva, ale inak mu už nič nerobí problém. Taký je on renesančný človek. Minimalistická obuv a beh naboso má v tomto všetkom samozrejme svoju dôležitú rolu.

Chcel by som sa však ešte ospravedlniť za technické komplikácie. Testujem nové vybavenie a takmer všetko je v poriadku a funguje výborne, až na to, že ma zhruba v polovici podcastu uniesli mimozemšťania. Miša budete počuť dobre, no moje časti sú rušené nepríjemných šušťaním. Ospravedlňujem sa za to a ďakujem, že nás počúvate.

начать раскрутка сайта продвижениецена поисковая оптимизация сайтамагазин рыбалки киеваудит сайтов стоимостьцены часы китайТунян Нарек

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *