Jarná nádielka

Prišla jar, s ňou slnko – na fotke Matúš, jarný sneh a kraťasy, a s ním nové zaujímavé vychytávky v e-shope. Žiadne zbytočnosti. Okrem toho, všetko čo sme doplnili do ponuky najprv testujeme my alebo ľudia, ktorým dôverujeme, takže pokojne berte.

1. Čiapka, ktorá rozpráva

No dobre, nerozpráva. Ale mohla by. Totiž ak ste v minulosti pozerali Inov-8 čiapky, možno si pamätáte, že občas boli hranaté (ale že doslova) alebo mali strašidelné vzory, prípadne mali taký hlboký šilt, že bolo potrebné mierne namyslene pozerať okolo seba, aby ste videli na svet. Dali sa síce ľahúčko nastavovať a NIKDY nezosmradli, ale inak trochu ako z Harryho Pottera.

Firma ale na tých čiapkach v posledných rokoch vážne makala, a výsledkom sú stále vydarenejšie a lepšie modely. No a najnovší príspevok je ich Inov-8 Race Ultra Peak, Mercedes Scott Jurek medzi šiltovkami.

Je celá zo sieťoviny, čiže je absolútne priedušná, zároveň ale dostatočne chráni hlavu pred slnkom. A naviac má skrátený šilt – nielen v porovnaní s predchádzajúcimi rokmi Inov-8 šiltoviek, ale aj v porovnaní s inými v bežnej ponuke. Je perfektný!

Šilt bol vymyslený špeci pre ultrabežcov: jeho sklon chráni tvár, ale keď šlapete do kopca, stále vám nič neprekáža vo výhľade okolo seba. K tomu pridajte potný pásik vnútri čiapky, aby vám pot nestekal po lícach a dohromady je to nesmierne vydarená vecička, ktorú si Matúš nasadil na hlavu v momente vybalenia zo škatule a zatiaľ ju nedal dole.

Bonus: nesmrdí. Ale keby aj, na ručnom praní v pohodičke.

Inov-8 Race Ultra Peak

→ Inov-8 Race Ultra Peak ulovíte na Behnaboso.sk

2. Ponožky. Kompresné.

Ďalší prvok do série Race Ultra: tieto fíha kompresné ponožky. Zase urobené tak, aby vás hladili po prstíkoch a aby ani jeden nezmodrel. Práve na detailoch aké majú tieto veľmi dobre vidieť rozdiel medzi drahšími pro ponožkami a ich lacnejšími bezznačkovými sesternicami. A v tomto prípade: DVA páry vysokých kompresných ponožiek za takúto cenu?

Takže ich prvá ultravlastnosť: sú kompresné na narte a okolo členkov. Toto je vcelku nový koncept na ponožkách a určite takéto nepotrebujete všetky; avšak oceníte ich na dlhších vzdialenostiach, na víkendových behoch a pretekoch.

Okrem toho majú upravený materiál na päte a prstoch, teda tam kde sa zvyknú ponožky rýchlo s vami rozlúčiť. Inov-8 síce nesľubuje doživotnú záruku, ale sľubuje podstatne vyššiu životnosť.

No a sú najľahšie z Inov-8 ponožiek. Vraj o nich vlastne neviete – a vraj ani potom, čo ste sa po tridsiatich kilometroch vyzuli.

Inak, doplnili sme zásoby ponožiek: ak máte radi merino, môžete objednávať, lebo viete, že merino nie je obyčajná vlna a v Tatrách je ešte snehu. A doplnili sme aj vaše najobľúbenejšie Racesoc, fakt kvalitná klasika z funkčných materiálov.

kompresné Inov-8 Race Ultra high (dva páry)

 

→ Inov-8 ponožky kompresowe Race Ultra na Behnaboso.sk

3. Šiltovka –  nešiltovka

Náš najnovší šiltoidný Race Ultra prírastok vyhráva súťaž v neoficiálnej súťaži o maximálny počet funkcií na centimeter štvorcový látky. Fakt.

Toto nie je žiaden reklamný kúsok, ktorý bude automobilový výrobca rozdávať hen na Hlavnej. Ide o seriózny kus oblečenia, vyrobený niekým kto skutočne aj beháva a vie čo by sa mohlo zísť. A vie ako to urobiť dobre.

Šilt má zmysel používať v čase, keď svieti ostré slnko, no zároveň ešte nie je desivo horúco a netreba si zakrývať hlavu, alebo práve v čase vysokých horúčav, keď každá jedna čiapka je jednoducho vrstva naviac. (A ak máte vláskov pomenej, vtedy je asi rozumné strieknuť si na hlavu nejaký ten opaľovací sprej). Je to zároveň výborná náhrada slnečných okuliarov, ktoré môžu prekážať alebo kĺzať sa dolu po spotenej tvári.

No a tento šilt je k tomu zo superľahkého streču, má v sebe aj integrovaný potný pásik a k tomu si ten šilt viete preklopiť dohora a la Tony Krupička ak šlapete do kopca, alebo ho prosto nepotrebujete. Devätnásť gramov vážiaca somarinka, ktorá je prudko návyková.

Šilt Race Ultra Visor

→ Šilt Race Ultra Visor nájdete na Behnaboso.sk

___

Čo vy na to? Čo sa vám páči najviac a hodilo by sa do zbierky?

 лобановский харьковkisty4makiyazh.xyzлобановский классvk мобильная версия входавтомобильная перевозка грузовtourist cities in russia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *